Werkwijze

Het proces van uw project is een samenwerkingsverband, waarin uw wensen het onderdeel zijn dat leidt tot een uitzonderlijk resultaat. Alle projecten beginnen met een ruwe schets - een-overleg met u als client om uw visie en wensen beter te begrijpen. Vanuit dit oogpunt ontwikkelen we een gedetailleerd plan dat tijdslijnen, budgetten, materialen, en alle daaraan verbonden kosten vaststelt.

Met het plan bepaald en de doelen gedefinieerd, selecteren wij onze professionals die allemaal jaren samenwerken en het proces met dezelfde toewijding delen.

Deze langdurige relaties verzekeren efficiƫntie en garanderen dat de opdracht naar wens volbracht wordt.

Samenwerking en werkwijze leidt tot ons succes en onze hoogstaande reputatie. We behalen onze deadlines op elk project en onderhouden goede en langdurige relaties met klanten, leveranciers, vakmannen en ontwerpers. Met de gezamenlijke energie, gezamenlijke expertise en onze eigen strenge normen verhoogt Interior Management de lat in de moderne vastgoed- en bouwsector.

Vragen? Interior Management beantwoord alle gestelde vragen over uw project zo snel mogelijk.

Gunstig bouwen door btw verlaging

Het 6%-tarief is van toepassing op alle renovatie- en herstelwerkzaamheden in en aan een woning. Onder deze werkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning en de aanleg en onderhoud van de tuin. Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen.

Het verlaagde btw-tarief geldt voor een periode van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014.

"Interior Management onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke service, zorgvuldige uitvoering, en buitengewone vakmanschap"

Interieur advies

Interieur Management bied alles voor het aankleden of restylen van uw huidige of toekomstige woon/bedrijfsruimte.

Schilderen

Schilderen van Onderhouds werkzaamheden buiten, sausen en spuitwerkzaamheden.