Diensten

Creative en Technische ondersteuning in Vastgoed.

Zorgvuldigheid en klant tevredenheid zijn belangrijke pijlers bij het uitvoeren van onze diensten. Interior Management onderscheid zich door klantgericht mee te denken in de uitvoering tijdens het gehele bouwtraject.

We zijn een allround technisch bedrijf en heel veelzijdig in haar dienstverlening. Ongeacht waarvoor u ons inschakelt, wij hebben altijd vakkundigheid, zorgvuldigheid en klant tevredenheid voorop staan.

Schilder Nodig?

Schilderwerk is niet zomaar een nieuw laagje. Het vraagt om gedegen kennis van materiaal, ondergronden en eisen en wensen van de opdrachtgever.

Of het nu nieuwbouw, onderhoudsschilderwerk of advies betreft kan Interior Management u bijstaan met jarenlange kennis en ervaring.

Een professionele schilder kan worden ingehuurd voor verschillende soorten werkzaamheden. De soorten werkzaamheden van een schilder zijn binnen- en buitenwerk in de categorie; restauratie en decoratie. Dit kan ook weer onderverdeeld worden in; muren, kozijnen, trappen, deuren, gevels, plafonds die bestaan uit; hout en beton. Enkele specialisaties van schilders zijn; spuitwerk (muren en plafonds) en ornamenten schilderen. Er zijn ook schilders die behangen en stukadoorswerk verzorgen.

Naast goed schilderwerk is ook de kwaliteit van onze producten veelzeggend en daarom werken wij met diverse topmerken Zoals Sikkens, Caparol en Sigma. Ook voor inspectiebeurten bent u bij Interior Management op het goede adres.

Bespaar op uw werkzaamheden

Door schilderbedrijven met elkaar te vergelijken komt u tot de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bescherm de waarde van of woning of bedrijfspand door tijdig onderhoud. Voor een uitnodigende uitstraling van uw woning of bedrijfspand is het belangrijk dat schilder werkzaamheden periodiek verricht worden. Het zal u verbazen hoeveel een nieuwe verflaag kan doen. Het laten verrichten van schilderwerk is niet alleen goed voor de uitstraling van uw woning, in alle gevallen heeft een nieuwe verflaag een beschermend effect.

Timmer werkzaamheden

Het herindelen van een zolder, het plaatsen van een nieuwe keuken, of het ontwerpen en creëren van een nieuwe badkamer of een hele nieuwe tuin? Uw bouw, renovatieproject is bij ons in vertrouwde handen. Door onze goede samenwerking met diverse zorgvuldig geselecteerde collega ZZP’rs kunnen wij desgewenst een compleet pakket aanbieden.

Interieur advies

Elk project krijgt de nodige persoonlijke aandacht en zorg. Samen creëren, adviseren en begeleiden wij uw concept dat leidt tot het transformeren van uw interieur tot een verfijnde woonruimte van de hoogste kwaliteit. Deze werkwijze passen wij toe in al onze diensten. Als het om interieur gaat is niets ons te gek. Het verzorgen van een make-over van een bestaande woning is onder andere een optie die Interior Management te bieden heeft.

In de eerste stap van het verbouwingstraject is het belangrijk om zo veel mogelijk ideeën te verzamelen.

Interior Management maakt steigerhouten meubels

Het ontwerp en de uitvoering van de prachtige huidige trends in steigermeubels is bij Interior Management ook mogelijk. Geen bestaande collectie, maar zelf creëren met de begunstigde of concept aanbieden na een gedetailleerd gesprek.

Door uw bestaande omgeving worden wij geïnspireerd tot het maken van prachtig uniek meubelstuk van gebruikte steigerdelen die bij u past. Door deze manier van ontwikkelen kunnen wij ons onderscheiden van de massa. De meubels en accessoires gemaakt van steigerhout bestaan uit bijvoorbeeld; Tuinhuisje, loungesets, banken, badkamermeubels, hoekbanken, keukens, buitenkeukens, tafels, stoelen, bedden en kasten.

Ook de kinderen kunnen genieten van onze schitterende steigerhouten creaties. Denk hierbij aan een bedstee, een speelhuisje, een fort of bureau.

Vloeren

Voor het aanleg van diverse type vloeren van hout, laminaat, plafuizen en tapijt kunt u bij ons terecht.

"Bij Interior Management heeft u 1contactpersoon voor het geheel traject"

Interieur advies

Interieur Management bied alles voor het aankleden of restylen van uw huidige of toekomstige woon/bedrijfsruimte.

Schilderen

Schilderen van Onderhouds werkzaamheden buiten, sausen en spuitwerkzaamheden.